Deichmann in fotografiranje čevljev

Deichmann sem oboževala že odkar obstaja v Sloveniji. Končno sem lahko kupila modne ženske čevlje s številko 42! Mojih nočnih mor in brskanja po moškem oddelku je bilo konec. Vsakič, ko zavijem v trgovino, se lahko zaljubim v par. Lani pa sem spoznala Deichmann še z druge plati.
Njihov marketing je zelo napreden in zavedajo se pomena sodelovanja s fotografi, blogerji in prisotnosti na družbenih omrežjih. S prijateljico in fotografinjo Sanjo, ki jo najdete na Sanja`s visuals, za Deichmann fotografirava že eno leto in vsakič je bolj zanimivo.

Včasih fotografirava doma, včasih v hotelu, včasih po ljubljanskih ulicah, pa tudi po kranjskih in radovljiških ulicah in lokalih. Pestro je in to nama je pisano na kožo. Spoznali sva že veliko zanimivih ljudi od drage Urške iz marketinškega oddelka Deichmanna in drugih zaposlenih do blogerk, vizažistk, stilistk in drugih prijetnih ljudi, s katerimi radi ustvarjava. Postali sva že pravi strokovnjakinji za fotografiranje čevljev, saj točno veva, kako je treba obrniti nogice, da je fotografija popolna. Večino najinih fotografij uporabijo za svoj profil na Instagramu. Slediš jim lahko tukaj.

KOMENTIRAJ