Zakaj sem začela pisati blog in o čem bom pisala?

Pišem svoj prvi prispevek in moje srce razbija. Razbija, ker sem se odločila, da grem na pot, ki bo širnemu svetu odkrila mene, moje misli in moje projekte. Ko se prvič takole izpostaviš, je kar grozljivo in ponosna sem nase.

ODLOČITEV JE PADLA!

Že kar nekaj časa sem se igrala z zamislijo o svojem blogu, a sem vedno imela v mislih, da to ni zame, saj nisem želela deliti zasebnega življenja. Mislila sem si, oh, kaj bodo pa ljudje rekli? Kaj, če ga ne bo nihče bral? Kaj, če po enem mesecu odneham? Oh, kaj bodo šele potem ljudje mislili?! Bla, bla, bla! Zavedala sem se, da so to le virusi, ki ti jih možgani najprej ponudijo, ko želiš izven svoje cone udobja in se izpostaviš.

Presrečna bom, če boste brali moj blog, sodelovali z menoj, se morda prepoznali v zapisih, saj se zavedam, koliko dobrega lahko nastane iz tega. Ogromno si lahko pomagamo, če smo odprti za pogovor in delimo svoje občutke. Izmenjava vrednot, znanja in strasti. To je bilo bistvo spleta že od njegovega začetka.

Ko se izpostaviš, poveš ljudem, kaj počneš, kaj razmišljaš in kdo si, potem lahko nastane veliko novih zgodb in pomembnih vezi.

Danes si lahko, karkoli si želiš, včasih je bilo precej težje. Lahko je tvoja služba popotnik, lahko postaneš milijonar ali pa kdor resnično si in slediš svojemu namenu. Jaz sem izbrala slednje.

 

S PISANJEM BLOGA SE BOM LAHKO V POPOLNOSTI IZRAZILA

Moje ustvarjalne misli bodo prišle na plan, lahko razmišljam o novih projektih in pišem o njih, izrazim svojo kreativnost, širim obzorja, se povežem z enako mislečimi ljudmi, morda komu pomagam in to je vse, kar potrebujem, da v polnosti izrazim sebe.

Zadnje čase zelo rada pišem. Kljub pozitivnim marketinškim prednostim, ki jih pisanje bloga lahko prinese k mojima dvema posloma, to ni glavni razlog, zakaj bom to počela. Pisanje mora priti od srca, ker če to počneš samo za zaslužek, potem boš imel bolj malo od tega. Želim pisati članke in pisala jih bom le takrat, ko se bom želela izraziti. Imam občutek, da bo to kar pogosto.

BLOG BO ZAJEMAL MOJE NAJLJUBŠE TEME

Nove ideje, kreativnost, fotografija, podjetništvo, osebna rast in zanimivi projekti.

Rada bi se povezala z ljudmi, ki so takšni kot jaz. Ljudje, ki se želijo učiti, ki razmišljajo, se izrazijo na svoj način, želijo rasti in deliti svoje znanje. Poudarek je na pozitivnem razmišljanju, ne podpiram negativnosti in ne maram, da kdo govori slabo o drugih, ali se iz njih norčuje. Če so ti takšne pozitivne teme všeč, vabljen/a k branju, učenju, deljenju, piši mi, prispevaj k pozitivnosti in rasti na kakršenkoli način.

 

Obljuba tebi:

Vedno bom 100 % iskrena s tabo.

Obljuba sebi:

Nikoli ne bom pisala o nečem, kjer ni prisotne moje strasti, samo zato, da bi imela več bralcev.

 

Sem vizualna oseba in veliko dam na obliko, fotografijo, umetnost itd. Rada sem obkrožena z lepimi in dovršenimi stvarmi, narejenimi iz srca. Zato se bom potrudila po najboljših možnih močeh, da vso vsebino na spletni strani estetsko povežem s svojimi avtorskimi fotografijami, če sem si že nadela naziv fotografinja. Zavedam se, da napredka nikoli ni konec in veliko se še moram naučiti o pisanju blogov, fotografiji, dizajnu in umetnosti, a vem, da sem vsak dan boljša kot včeraj.

V procesu ustvarjanja svojega malega podjetja bom pisala o podjetniških začetkih, o novih izobraževanjih, ki se jih udeležim, stvareh, ki jih preberem, o svojih projektih in dogodivščinah, ter o drugih kreativnih podjetnikih, tako začetnikih kot uveljavljenih mačkih.

Svoj prvi zapis končujem s HVALA, da si tukaj. Če bi želel/-a prebrati še moje druge prispevke, te z veseljem vabim, da se malo nižje naročiš na mojo e-mail listo. Veliko zanimivega imam pripravljeno zate!

KOMENTIRAJ