BLOGERJI IN DRUGI POSAMEZNIKI

Vem, kako pomembno ti je, da si vzel/-a usodo v svoje roke in počneš, kar te veseli. Vem tudi, da se izobražuješ o marketingu in si gradiš svoje občinstvo. Ne bo ti več treba ‘težiti’ svojim prijateljem in boljši polovici za fotografije. Jaz sem tu, da poskrbim, da boš na vseh fotografijah videti čudovito in prav takšen/-a, kot si. Popoln/-a in vreden/-a občudovanja!

Kako je sodelovati z menoj?

Kaja Strniša – blogerka:  “Lepo je spoznati nekoga, ki ga prav tako zanima ogromno stvari. Pri Tjaši mi je najbolj všeč, da nadgradi ideje, ki se meni spletejo po glavi in ne vem, kako bi jih izpeljala. Zelo cenim, da je pri svojem delu hitra, odzivna, natančna in ustvarjalna. Pusti mi odprte roke za zamisli in hkrati doda svoj tipični pečat.”

Ivona Pavič, Sunshine café – blogerka: “Fotografiranje s Tjašo je bilo sproščeno druženje, ki mi je ostalo v zelo lepem spominu. Ogromno smeha, zabave, poziranja in afnanja, celo glasbe, plesa in petja! Skozi celoten proces me je odlično usmerjala in imela super ideje za fotografije. Končni rezultat mi je bil izjemno všeč in komaj čakam, da ponovno sodelujeva!”

Mojca Mitev, DreamBigNeverStop – blogerka: “Sodelovanje s Tjašo je bila zelo prijetna izkušnja. Je izjemno natančna, pozitivno usmerjena in zelo organizirana. Priporočam jo vsem, ki želite kakovostno fotografsko storitev. Veselim se ponovnega sodelovanja.”