PODJETNIK/-ICA

Lahko sem tvoja osebna fotografinja! Pomagam ti, da bo tvoj Instagram feed navdihujoč, Facebook zanimiv in spletna stran profesionalna. Skupaj s teboj ali pa brez tebe ljubeče pripravim izdelek, za katerega si tako trdo garal/-a in ga na kreativen način predstavim svetu v obliki fotografij, ki pritegnejo tvojo ciljno skupino. Menim, da mora biti marketing oseben, zato fotografiram tudi tebe v akciji. Če imaš storitev, pa se še toliko bolj posvetiva tebi! Pravijo, da sem dobra v detajlih in poskrbim, da je vsak tvoj lasek ravno prav razmršen in tvoj izdelek v ravno pravšnji kompoziciji.

Kako je sodelovati z menoj?

Maruša Intihar – Nailbar: “Tjaša zna iz svojih modelov izvabiti tisto najboljše: iskren nasmeh, pristna čustva in igrivo nagajivost, hkrati pa vse to spretno ujame tudi v fotografski objektiv. Njene fotografije so sproščene, tople in svetle ter izžarevajo pozitivno energijo. Všeč mi je, da je proces fotografiranja ena sama zabava in da kljub temu, da Tjaša svoje delo opravi z izjemno strokovnostjo, ob njej zlahka pozabimo, da smo pred fotoaparatom. Končni izdelek, torej fotografije, odlično odražajo to pristnost. Sama sem bila nad fotografijami več kot navdušena, saj je Tjaši uspelo zajeti najboljše trenutke in še enkrat potrdila, da najlepše fotografije nastanejo takrat, ko ne poziramo, pač smo to, kar smo. Seveda, če imamo ob sebi fotografinjo, ki ve, kdaj stisniti sprožilec.”

Anja Jakša – Moj atelje: “Delo s Tjašo je bilo zelo sproščeno in prijetno. Tjaša je topla in prisrčna oseba, ki te na igriv način pripravi za fotografiranje. V svojih strankah vzbudi vsak, še tako skrit talent za poziranje, da hitro pozabiš, da si pred objektivom. Super je tudi to, da upošteva naročnikove želje in jih dopolni s svojim znanjem in strokovnostjo. Končni rezultat – profesionalne fotografije, ki imajo dušo.”

Polona Burnik – Kolektiv22: “S Tjašo sva pričeli sodelovati poleti 2017. Všeč mi je, ker je odprta za novosti in se tudi rada prilagodi, da ugodi mojim željam. Zelo dobrodošlo je tudi to, da sama večkrat kaj predlaga, saj jaz nisem ekspert fotografije in včasih ne vem, kaj bo v resnici na fotografiji dobro izpadlo. Zelo mi je fino, ker razmišlja malce drugače in preseneti s svojimi idejami in rezultat so nevsakdanje, a čudovite fotografije. Vedno se imava skupaj super, ker je tako pozitivna oseba, da me vedno nasmeji. Kar je pa res en velik bonus.”

Milica Bakič – Vanili butik: “Tjaša je super sonček, vedno nasmejana, pozitivna, sproščena in zelo profesionalna. V veselje mi je sodelovati z njo.”

Sanja Despotovič– Sanja`s visuals: “Kar ustvarjalci ljubimo je sodelovanje z ustvarjalnimi ljudmi, saj skupaj premikamo gore in včasih naredimo tudi kaj nepredstavljivega. Tjaša je ena izmed prvih fotografinj s katero sva združile svoje moči in se podali naproti večjim projektom. Z njo je užitek delati, saj je neustrašna ženska, ki ljubi detajle in ve kako priti do željenih rezultatov. Je oseba, ki je vsestranska, saj je v življenju počela marsikaj, prav to pa je tisto, kar ji pomaga, da posamezne projekte spelje z dobrimi rezultati. “