PREDSTAVNIK/CA VEČJEGA PODJETJA

Delaš v marketinškem oddelku podjetja in si zadolžen/-a za družbena omrežja? Namesto da se sam/-a mučiš in fotografiraš izdelke s telefonom, ti lahko vsak mesec priskrbim kreativne in kvalitetne fotografije, ki bodo ujele bistvo blagovne znamke. Izdelke mi lahko podjetje pošlje ali pa jih prevzamem sama. Lahko organiziramo tudi fotografiranje z modeli. Vaše želje so mi pomembne, zato se lahko vse dogovorimo.

 alt=


Kako je sodelovati z menoj?

Urška Desnica – Deichmann: “Za naše uspešno delovanje je vloga ljudi, ki s svojimi sposobnostmi in znanjem prispevajo k našemu uspehu, izjemnega pomena. Iz tega razloga svoje sodelavce, pa tudi zunanje partnerje izbiramo zelo skrbno. Tjaša Kikelj se je izkazala za izredno zanesljivo in odgovorno osebo, ki zna prisluhniti vsem še tako neuresničljivim željam. Naše artikle s svojim ustvarjalnim pristopom predstavi v najlepši luči in jim doda tisto piko na i, poleg tega pa modele pri fotografiranju pripravi do popolne sproščenosti. S to kombinacijo vedno ustvari najboljši možni končni izdelek. Sodelovanje z njo toplo priporočamo.”

Damjan Petkovšek – Top izbira: “Besedilo, odličen produkt ali celo brutalno nizka cena ne bosta morala vplivati na promet toliko, kot lahko dobre fotografije. Zakaj? Ker fotografije prodajajo! Kot spletna trgovina z velikim številom produktov in izkušnjam v prodaji se vedno znova soočamo s problemi »kako zadevo prodati«. Tjaša nam je s svojim znanjem fotografiranja ogromno pomagala in veliko prispevala k pospeševanju prodaje.”