O meni

Rada imam zanimive pogovore o prihodnosti, toploto sončka na obrazu, veter v laseh, ko drvim v svojem kabrioletu, in čokolado! Veliko čokolade. In pa limonado. Rada tudi sanjam in živim svoje sanje. Ne pustim, da mi kdo ukazuje. Imam polno poslovnih idej, a žal ne gre vse naenkrat! Našla sem svojo strast v ustvarjalni fotografiji. Poskrbim, da vedno uživam ob svojem delu. Moje stranke so tudi moji prijatelji/-ce in zanimivo zelo podobni/-e meni.

 4 besede, ki me najbolje opisujejo

NAVDUŠENJE

Vedno potrebujem nekaj, česar se lahko veselim. Če ni ničesar takega v bližnji prihodnosti, potem to ustvarim. Začnem načrtovati, organizirati zabave, dogodke, druženje s prijatelji, izlete in potovanja, ali kaj podobnega. To rada počnem.

SVOBODA

Ko imam svobodo pri svojih odločitvah, ko mi nihče ne govori, kaj naj počnem, ko lahko ustvarjam, karkoli si zaželim, in ko grem lahko kamorkoli, kadarkoli hočem, potem sem svobodna. In ravno zato je bila od nekdaj moja želja ustvariti svoje podjetje. In končno mi je uspelo!

SREČA

Trudim se ohranjati srečo in občutek zadovoljstva. Veliko je stvari, ki mi lahko vzamejo pogum na poti, a na koncu vedno izberem srečo, namesto tarnanja.

ISKRENOST

Iskreni in odprti odnosi, ko lahko poveš osebi, kar si resnično misliš, so tisti odnosi, v katerih si želim biti. Družim se z ljudmi, ki se cenijo, se imajo radi in ne govorijo slabo drug o drugem. Želim si prijaznih ljudi.

Moja vizija

Želim zgraditi skupnost enako mislečih ljudi, ki so odločeni, da bodo nekaj naredili sami, ki imajo vizijo in so kreativni. Skupnost ljudi, ki se spodbujajo, si pomagajo in se učijo drug od drugega. To je poleg promoviranja lastne znamke glavni razlog za nastanek tega kotička na spletu.

Sem fotografinja, a se pri tem ne želim ustaviti. Želim si postati še mnogo več. Moji bralci me spodbujajo, da se premikam, učim in nato delim svoje znanje. V prihodnosti bi rada organizirala druženja, izobraževanja in preproste zabavne dogodke. Če se ti zdi moja vizija navdihujoča in podobna tvoji, si prišel/-la na pravo mesto. Vesela sem, da si tu!